„Libertate în doi” a deschis stagiunea de primăvară a teatrului (VIDEO)

0
24

Cum e să ai „Libertate în doi”? Răspunsul la această întrebare sorocenii l-au primit, mai bine zis, l-au văzut recent la teatrul „Veniamin Apostol” din Soroca, unde a avut loc premiera spectacolului cu acelaşi nume.

Piesa „Libertate în doi” după Dario Fo, adaptată de Petre Popa şi regizată de Alexandru Cozub, a deschis stagiunea de primăvară a teatrului. Dorit de arta teatrală, spectatorul sorocean s-a grăbit la spectacol, astfel încât sala a fost plină atât în seara premierei, la 4 februarie, cât şi în ziua următoare.

„Libertate în doi” este un spectacol încărcat emoţional, care abordează probleme actuale în orice spaţiu geografic şi temporal: dragostea, infidelitatea în cuplu, nevoia de spaţiu personal, egoismul, gelozia etc.

Actorii Ana Tcacenco şi Dumitru Stegărescu au prezentat istoria unui cuplu în care infidelitatea bărbatului devenise un mod de viaţă, netolerat de soţia sa. Vrând şi „pasărea din mână (soţia) şi cea de pe gard (amanta)”, El îi propune soţiei să-i urmeze exemplul, crezând că acest fapt va aplana problemele din cuplu…

L-a ascultat sau nu soţia şi cum au evoluat lucrurile în acest cuplu aflaţi la spectacolul din 13 februarie.


Articolul precedentAbsolvenţii au revenit la şcoală (FOTO/VIDEO)
Articolul următorO lebădă salvată de soroceni (FOTO/VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.