Mariela Sainciuc- Locul I la un Festival Național

0
94

Tinerii soroceni tot mai des ne bucură cu noutăți frumoase din domeniul învățământ și cultură. Recent, Mariela Sainciuc, o soroceancă pasionată de mică de muzica populară, a cucerit premiul I la Concursul Național al Interpreților Cântecului Folcloric “Tamara Ciobanu”. Soroceanca originară din satul Cosăuți a participat la secțiunea copii vârsta 12-16 ani.

După cum ne-a recunoscut Mariela, mulți și-au dorit să învingă în concurs, concurența a fost destul de puternică, dar asta nu i-a scăzut din încredre și dorința de a fi cea mai bună la interpretare, așa că tânăra s-a pregătit intens pentru Concursul aflat la ce de-a XIV-a ediție, iar experiența de la o ediție anterioară i-a prins bine. În competiția muzicală, tânăra a interpretat patru piese: Doină, Cântec de dragoste, Cântec de leagăn, Cântec de nuntă.

Modul de interpretare, dar și vocea fetei au adunat aprecieri înalte. “A fost mare concurența, dar am reușit să înving. Participarea la concursul “Tamara Ciobanu” a fost o experiență foarte frumoasă, am participat pentru a doua oară la acest concurs, prima dată m-am ales cu premiul II, iar acuma m-am plasat pe locul I. Mulțumesc domnișoarei Oxana Guțu, profesoara mea de specialitate pentru munca depusă și pentru susținere”, a ținut să transmită Mariela, care nu se lasă dusă de valul plăcut al victoriei, ci se ambiționează pentru a cuceri noi culmi.

“Sunt nespus de bucuroasă de ceea ce am obținut și acest premiu mă motivează să muncesc și mai mult”, a mai spus învingătoarea.

Cu diploma binemeritată
Cu diploma binemeritată

În prezent, Mariela Sainciuc este elevă la Centrul de Excelență în Educație Artistică “Ștefan Neaga” din or. Chișinău, unde se apropie și mai mult de ceea ce-i place sufletului – muzica.


Articolul precedentREȚETA DE ACASĂ: Pateu de ficat
Articolul următorNicolae Solovei: “Trebuie să mergem spre Europa, acesta este viitorul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.