427.000 de persoane vor avea venituri mai mari, după majorarea pensiei minime

0
218

  Pe pagina sa de Facebook, deptatul PAS, Președintele Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie, Dan Perciun, scrie că majorarea pensiei minime va duce la creșterea veniturilor pentru 427.000 de persoane.

„Majorarea pensiei minime va duce la creșterea veniturilor pentru 427.000 de persoane, dintre care: 308.000 pensionari, 35.000 de beneficiari de pensie de dizabilitate și 84.000 de beneficiari de diverse alocații sociale, valoarea cărora este determinată prin raportarea la pensia minimă. Această măsură va fi cea mai semnificativă măsură de susținere a populației din ultimul deceniu și va rezolva în mare măsură problema pensiilor foarte mici.

Detaliile tehnice cu tot pachetul de modificări urmează a fi prezentat în următoarele 2-3 săptămâni. Analizăm mai multe măsuri pentru a asigura echitatea atât între cei care la moment au pensia sub 2.000 de lei și a acestora în raport cu cei care au o pensie peste 2.000 de lei”, a precizat Perciun.

Articolul precedent16 cazuri noi de infectare în raionul Soroca
Articolul următorÎncă o soroceancă a fost răpusă de COVID
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.