22 de zile până la Revelion, 22 de activități pline de farmec

0
118

Au rămas 22 de zile până la venirea Anului Nou, iar noi îți propunem o listă cu 22 de activități care te vor îndruma spre a trăi fiecare zi într-un mod unic și special. De la pregătiri festive și momente de contemplare, până la bucurii simple trăite alături de cei dragi. Așadar, să înceapă numărătoarea inversă spre cea mai frumoasă sărbătoare din an. Iată ce îți propunem:

– Finalizează toate treburile înainte de 31 decembrie: fă revizie în documente, plătește datoriile, taxele și facturile, etc.

– Fă o curățenie generală în casă. Aruncă tot de ce nu ai nevoie: începe cu propria garderobă. Dacă lucrurile sunt în stare bună, dar nu le porți, le poți vinde sau le poți dărui celor care au nevoie. Dacă lucrurile nu mai sunt potrivite, atunci fără regret, pune-le într-un sac de gunoi și aruncă-le.

– Decorează-ți casa de sărbători și pune un brad de Crăciun. Nu uita să cumperi câteva decorații noi pentru brad sau o ghirlandă! Atmosfera de Anul Nou este creată de lucrurile confortabile din jurul nostru: ghirlande, pături calde, lumânări parfumate, etc.

– Fă o listă de cărți, filme sau seriale TV pe care dorești să le citești sau să le urmărești în noaptea de Revelion.

– Învață să pregătești vin fiert, adună-ți prietenii pentru o seară de suflet și amintește-ți de momentele bune din ultimul an.

– Scrie o scrisoare de recunoștință pentru anul care trece: notează tot ce te-a făcut fericit.

-Găsește un fotograf bun și înscrie-te pentru o ședință foto personală sau de familie.

– Fă o listă cu rudele și prietenii pentru care trebuie să cumperi cadouri.

– Dacă vei sărbători acasă, atunci fă o listă cu bucatele pe care vrei să le pregătești pentru Anul Nou. Adaugă acolo o listă de ingrediente pe care trebuie să le procuri.

-Mergi la iarmarocul de Crăciun, ca să cumperi cadouri pentru cei dragi de acolo.

– Cumpără cadouri gustoase și sănătoase pentru animalele tale de companie, e minunat să se bucure și ei de sărbători.

– Pregătește din timp mesajele de felicitare de Anul Nou, astfel încât să nu spui sau să scrii banalități în ultimul moment.

– Fă o faptă bună. Ajută-i pe cei care au nevoie: vizitează adăposturi și ajută voluntarii, mergi la orfelinate și adu cadouri de Anul Nou copiilor sau bătrânilor din aziluri.

– Renunță la toate supărările. Pur și simplu iartă-i mental pe toți cei care te-au făcut să suferi.

-Mergi la plimbare, chiar și o oră la aer curat, cu obrajii înroșiți de frig, este suficient pentru a te face să te simți fericit.

-Scapă de stres: găsește-ți activitatea care să-ți aducă pacea interioară. Poate că va fi meditație, alergare sau altă activitate fizică. Sau poate vei începe să citești cărți despre psihologie sau să desenezi.

-Rearanjează lucrurile în casă. Nu este necesar să începi să muți dulapuri și scaune înainte de Anul Nou. Este suficient să schimbi tablourile, să cumperi fețe de pernă decorative și interiorul plictisitor va fi din nou plăcut ochiului.

-Învață o colindă. Invăță versurile unei colinde noi și cântă împreună în familie.

-Joacă Secret Santa la serviciu: mulți la birou practică un schimb de cadouri între colegi.

-Fii atent la părinții tăi: în agitația vieții de zi cu zi, mulți uită de ei. Va fi pur și simplu minunat dacă planifici o seară de familie cu ei.

– Pregătește-ți din timp o dorință de Anul Nou. De regulă, în momentul în care toată lumea strigă „La mulți ani!” este dificil să formulezi o dorință cu adevărat care merită – ai grijă de asta din timp.

– Cumpără-ți o agendă stilată pentru 2024, în care să-ți notezi visele și obiectivele pentru  anul viitor.


Articolul precedentCum scapi de petele de sare de pe încălţămintea din piele întoarsă
Articolul următorVacanțe fără viză: Iată destinațiile unde puteți călători cu ușurință

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.