Cum se curăță cartofii fierți, fără nervi și fără ați frige degetele

0
162

  Nimănui nu-i place să curețe cartoful abia fiert. În primul rând, acest lucru ocupă prea mult timp, în al doilea rând – vă puteți ușor frige degetele. Însă, există o modalitate care vă va ajuta să curățați cartofii de coajă în câteva secunde, iar degetele vor rămâne intacte! Înainte de a pune cartofii la fiert faceți o tăietură de-a lungul liniei ”ecuatorului”. Important este ca coaja să fie tăiată în totalitate, scrie mamaplus.md.

Cum se curăță un cartof fiert în câteva secunde? Este pe cât se poate de simplu!

 

 

Ulterior, puneți cartofii la fiert. Cu un minut înainte de a fi gata, pregătiți o farfurie adâncă și umpleți-o cu apă cu gheață. Nu luați cratița cu cartofi de pe foc, scoateți câte un cartof și mutați-l în farfuria cu gheață. Așteptați 10 secunde.

Acum puteți apuca cu încredere cartoful gata răcit! Apucați cartoful de capete pentru ca linia tăieturii să fie la mijloc și presați. Coaja va aluneca de pe cartof fără nici un efort, iar cel mai important este că nu vă veți frige degetele!

Cum se curăță un cartof fiert în câteva secunde? Este pe cât se poate de simplu!

 

 

Această metodă neobișnuită și destul de rapidă de a curăța cartofii de coajă va fi de folos în fiecare gospodărie. Atunci când vor bate la ușă sărbătorile de Anul Nou și va fi timpul de pregătit salata Olivier, amintiți-vă de acest sfat util. Această metodă extraordinară de curățare a cartofilor de coajă vă va înlesni semnificativ munca. Împărtășiți acest secret și prietenilor dumneavoastră!


Articolul precedentCum afli că mâine vei avea un atac de cord? Simptomul care ți-ar putea salva viața…
Articolul următorUn polițist din Florești riscă să fie demis: a produs un accident rutier sub influența alcoolului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.