Vrei să deschizi un Club de Robotică? Aplică la concurs și adu inovația în școala ta!

0
84

Programul Național de studiere a roboticii educaționale își extinde rețeaua de cluburi în toată țara. Acum, școlile din Moldova au posibilitatea să se înscrie în concurs și să fie dotate cu seturi de robotică LEGO SPIKE Prime.

Cu aceste seturi, elevii vor avea oportunitatea de a se aventura în lumea construirii și programării roboților. Experiența dată îi va inspira să-și dezvolte pasiunea pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Ce prevede concursul

# 50 de școli vor deveni membre noi ale rețelei și vor fi dotate cu seturi de robotică LEGO® SPIKE Prime, destinate elevilor claselor de gimnaziu și liceu.
# 10 instituții de învățământ, deja incluse în Programul Național de studiere a roboticii educaționale, vor fi selectate pentru dotări suplimentare cu tehnologia LEGO® SPIKE Essential (destinate claselor primare), în baza participării și rezultatelor obținute în cadrul Programului, cât și a competițiilor naționale de robotică.
# 30 de instituții, deja incluse în Programul Național de studiere a roboticii educaționale, vor fi selectate pentru dotări suplimentare cu tehnologia LEGO® SPIKE Prime, în baza participării și rezultatelor obținute în cadrul Programului, cât și a competițiilor naționale de robotică.

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici.

Toate instituțiile de învățământ interesate sunt invitate să completeze formularul de înscriere. Cererile vor fi acceptate până pe 8 octombrie 2023, ora 18.00.

De ce este important? Învățarea robotică dezvoltă gândirea critică, stimulează creativitatea și susține inovația. Elevii care se implică în astfel de activități acumulează experiență într-o varietate de domenii și devin pregătiți pentru provocările viitorului.

Pentru întrebări suplimentare, apelați 060280980

Articolul precedentCurs valutar pentru duminică, 17 septembrie, 2023
Articolul următorIată secretul centenarilor: nu e nevoie să mergem la sală ca să trăim 100 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.