Victor Ciuvaga despre fizică, PLDM și profitori la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
625

Alături de noi la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”, este la această ediție Victor Ciuvaga, profesor de fizică la Liceul Teoretic “Constantin Stere” și consilier raional din Soroca.

Am discutat cu protagonistul nostru despre familia în care s-a născut la Sculeni, copilăria de pe malul Prutului, imboldul de a deveni profesor, cum și-a cunoscut soția, cel mai îndrăgit fizician, top trei descoperiri științifice, proiectul Fab Lab, motivarea copiilor, de ce este mai ușor de lucrat cu copii, decât cu părinții, anii de renaștere națională, politica locală, Partidul Liberal Democrat din Moldova, de ce a pierdut fracțiunea majoritatea în Consiliul Raional, profitori, realizările PLDM la nivel local, Vlad Filat, trei greșeli ale partidului, falimentarea SA Regia Apă-Canal Soroca, greblele pe care a călcat Consiliul Raional în ultimul mandat, cei doi copii din Franța, de ce i-a spus soției că mai vrea un copil și altele. Vizionare plăcută!

Urmăriți AICI și alte emisiuni “Interviu cu soroceni”.

Articolul precedentVeste bună de la Chișinău: Micuțul Adrian, operat cu succes la Institutul Mamei și Copilului / VIDEO
Articolul următorZiua Națională a Culturii la Soroca într-o galerie foto
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.