„Trei întrebări pentru primarul și consilierul tău”

0
296

Începând cu luna februarie, Asociația Obștească „INFO DAVA”, în parteneriat cu ziarele Observatorul de Nord (Soroca) și Cuvântul (Rezina), inaugurează rubrica „Trei întrebări pentru primarul/consilierul tău”, în cadrul căreia puteți adresa întrebări primarului/consilierul pe care l-ați ales.

Prioritate vor avea întrebările care vizează o problemă de ordin comunitar. Așteptăm întrebările Dvs. pe adresele de e-mail infodava.soroca@gmail.com sau vcobasneanu@gmail.com

Activitățile sunt parte a Proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), care va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.