Stela Zabrian despre activitatea în Consiliul Raional, motivul plecării și statutul de bunică la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
682

De această dată la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”, este invitată Stela Zabrian, președinta Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale din raionul Soroca nr. 29.

Am discutat cu protagonista noastră despre bunei, părinți, relația cu fratele, poznele din copilărie, cum i-a rupt florile bunicii, profesorii de la școală, cum a ajuns să aibă prima profesie cea de cusătoreasă, de ce a ales să devină profesoară de rusă, cum s-a răzgândit și de ce a decis să predea totuși limba și literatura română, cum și unde și-a cunoscut viitorul soț, ce i-a propus chiar de la a doua întâlnire, copiii Mihai și Cristina, nepotul Sebastian, regrete, de ce a abandonat catedra de profesor pentru a trece în APL, propunerea de a deveni viceprimar al orașului Soroca, ce face în noua funcție, supravegherea listelor electorale, de ce a plecat de la Consiliul Raional Soroca, cum doi președinți de raion și-au dorit să o de-a afară de la serviciu, de ce nu și-a dorit să fie membră de partid, invitația de revenire la vechea funcție, colaborarea cu partenerii din România și Ucraina ale autorităților raionale, confruntarea partidelor după alegeri, relația politizată dintre Cancelaria de Stat și Consiliul Raional, sfaturile predecesorului său Ion Spătaru, de ce a fost tentată de mai multe ori să lase funcția de secretar a Consiliului Raional Soroca, care ar trebui să fie prestația consilierilor raionali, povestea iei în care a venit îmbrăcată și multe altele. Vizionare plăcută!

Urmăriți AICI și alte emisiuni “Interviu cu soroceni”.


Articolul precedentCele 8 alimente pe care ar trebui să le eviți la micul dejun, chiar dacă ești cazat la un hotel de 5 stele. Ce pericole ascund
Articolul următorGustoșenii de la bunica. Căpșună în ciocolată
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.