Soroca în 7 zile – „Observatorul” din 29 octombrie 2021 / VIDEO

0
168

Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: 14 ani de la explozia blocului locativ din Soroca; Zeci de șoferi s-au ales cu procese verbale sau mesaje informative despre importanța parcării regulamentare; Mai mulți medici soroceni au fost instruiți în privința măsurilor de prevenire și control a infecției COVID-19; Ostașii români căzuți la Stoicani au fost comemorați de Ziua Armatei Române; Patru noi stații de așteptare a transportului public au fost instalate în municipiul Soroca și altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Articolul precedentElevii din șapte școli din raionul Soroca mai rămân în vacanță timp de o săptămână
Articolul următorEugenia Rezuș la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.