Soroca în 7 zile – „Observatorul” din 15 octombrie 2021 / VIDEO

0
213

Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: Un bărbat din Alexandru cel Bun a descoperit un obuz în timp ce despica un buștean, Cheiul Nistrului se transformă într-o junglă, Curtea de Conturi a constatat că la acordarea unor locuințe sociale în raionul Soroca, nu au fost respectate prevederile legale, Inspectoratul de Poliției Eugeniu Strochin și-a dat demisia din funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Soroca și altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Articolul precedentSoroceanul Nicolae Bulat alături de 30 de personalități, decorați cu „Ordinul Republicii”
Articolul următorIeri, 15 octombrie, alți 16 soroceni au fost confirmați cu COVID
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.