Solistul Carla’s Dreams despre afacerile sale: “Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine”

0
142

Discreția e cuvântul care-l definește cel mai bine pe liderul grupului Carla’s Dreams, pe care fanii îl știu sub numele de Sergiu. Mereu cu fața machiată în public, acesta păstrează și un aer misterios în tot ceea ce face sau declară. Nu vrea să se afișeze excesiv, așa că rare sunt ocaziile în care spune ceva despre viața lui de dincolo de muzică, scrie ProFM.

“Banii iubesc liniștea. Eu nu lucrez pentru bani, vreau ca banii să lucreze pentru mine. Asta e feblețea mea. Tabla este pasiunea mea. Sper să mă ocup de asta mai departe. Este foarte interesant. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e și o întreprindere metalurgică, mare, din care se exportă metal inclusiv în Moldova. Și noi ne-am gândit de ce nu facem invers, de la noi din Moldova. Dar hai chill, mi se pare neinteresant. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. E firesc. În principiu, nu prea am nevoie de nimic, dar de mine depind niște oameni. Îmi trebuie niște bani lunar”, a povestit solistul Carla’s Dreams.

Oamenii în fața cărora este vulnerabil și se arată cu totul cum este el sunt doar doi. “O fată, un băiat și un prieten cu care lucrez la asta. Nu sunt total deschis și nici el, dar suntem pe cale. E nevoie de încredere, loialitate, solidaritate, experiențe comune, greutăți. Fără greutăți nu se creează prietenii”, a declarat artistul pe seam acestui subiect.

Sursa: ProFM

Articolul precedentCirculația camioanelor înmatriculate în statele membre ale UE va fi interzisă în Rusia începând cu zece octombrie
Articolul următorФЕЙК: Компания GREEN CARD увеличивает шансы на получение грин-карты США
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.