Peste un an, Grădinița de copii din satul Hristici va avea acoperiș nou / VIDEO

0
307

  Printre cele 492 de proiecte de dezvoltare locală, care au fost selectate în urma concursului organizat în cadrul  Programului național „Satul european” se numără și proiectul cu genericul „Reparația capitală as acoperișului clădirii Grădiniței de copii din satul Hristici”.

  Astfel, acest proiect, care urmează să fie implementat în 12 luni, este unul din cele 120 de proiecte, care au scopul construcției, renovării/reabilitării clădirilor publice. Până la începerea nemijlocită a lucrărilor au rămas zile numărate or, zilele trecute Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a anunțat că au fost îndeplinite procedurile pentru a începe lucrările de implementare a proiectelor selectate în cadrul Programului „Satul European”.

   Despre realizarea proiectului în satul Hristici am vorbit, în cadrul emisiunii „OBSERVATORUL”, cu primarul acestei localități, Ivan Alexei.

   Vizionare plăcută!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Peste un an, Grădinița de copii din satul Hristici va avea acoperiș nou / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.