PCRM: Dragostea față de putere și bani l-a  transformat pe Dodon într-o prostituată politică

0
263

Reprezentanții PCRM, membri ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament, se arată nemulțumiți de afirmațiile lui Igor Dodon care, în cadrul unei emisiuni, a declarat că „Voronin n-ar fi ajuns în Parlament” dacă el n-ar fi fost acceptat crearea blocului electoral între PCRM și PSRM, relatează  tvrmoldova.md

  Potrivit comuniștilor, Dodon a uitat că  toate problemele cu care se confruntă R.Moldova în ultimii 10 ani s-au  început de la trădarea pe care a comis-o acesta.

PCRM susține că anume votul dat pentru Nicolae Timofti în 2012, a  menținut la putere Alianța pentru Integrarea Europeană (PLDM, PDM, PL)  și a „asigurat continuitatea politicilor care au dus astăzi Moldova în  prăpastie”.

„Dragostea lui Dodon față de putere poate concura doar cu  dragostea lui față de bani… Dragostea față de putere și bani l-a  transformat pe Dodon într-o prostituată politică, care cutreiera toate  paturile parlamentare – de la Sandu, la Filip și Șor”, menționează comuniștii.

De menționat că pe parcursul ultimelor luni deputații PCRM și PSRM  s-au distanțat unii de alții. Comuniștii lui Voronin pot fi văzuți mai  des în cadrul unor evenimente comune cu deputații Partidului „ȘOR”,  decât cu socialiștii, cu care formează un bloc politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.