Olga Corbu la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
61

Redacția “Observatorul de Nord” a lansat acum un an emisiunea – “Interviu cu soroceni”, unde ne-am propus să invităm oameni din ținutul Sorocii care au ce spune celor din jur. Criteriile de selecție ale celor care au participat sunt simple: au inima mare cât o cetate și le curge Nistrul prin vene, fie că s-au născut la Soroca ori i-a adus soarta aici. Am decis ca la aniversarea de un an, să republicăm zilnic câte un interviu, pentru cei care nu au reușit să le vadă sau și-ar dori să asculte din nou ce are de spus interlocutorul nostru mai în liniște, cu o cană de izvar la poalele unui brăduț decorat cu zeci de luminițe. 

Olga Corbu este femeia care își face bine meseria, fie că era învățătoare de clase primare, logoped sau director de grădiniță ori că este profesoară de aritmetică mentală. Crescută într-o familie în care se vorbea doar limba rusă, ea a făcut de mică efortul să învețe limba română, pe care o posedă astăzi chiar mai bine ca unii pentru care aceasta este limba nativă. Are ce spune despre educație, căci de 20 de ani activează în acest domeniu. Și după cum v-ați dat seama, ea este următoarea invitată a emisiunii „Interviu cu Soroceni”.

Articolul precedentNichita a avut prima intervenție chirurgicală ce-l poate ajuta să nu-și piardă total vederea
Articolul următorUn adolescent de 17 ani din Soroca este cercetat penal pentru că a jefuit un bărbat în plină stradă
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.