Olesea Roman: „Doresc să bucur toată lumea din jur, cu buchetele pe care le confecționez”

0
3064

Olesea Roman, originară din Dondușeni, la cei 36 de ani, confecționează buchete mai neobișnuite. Dulciurile le aranjează în buchete dulci, și nu doar. Acestea pot fi mâncate, căci conțin și produse alimentare. Are un an de când s-a dedicat cu sufletul pentru lucrul manual. Este mamica a două fetițe și ele au motivat-o să creeze ceva frumos. 

„Am început să confecționez mai întâi pentru familia mea. Văzând că-mi reușește, am primit și laude de la copii, am hotărât să fiu cea care realizează ceva inedit în Dondușeni. Mi-aduc aminte de prima mea provocare care a fost pe neașteptate, nu m-am gândit că produsul final va fi ceva frumos, dar totuși, a fost. Am început să caut mai explicit tehnicile de confecționare a buchetelor dulci”, ne-a spus Olesea.

Persoanele cunoscute, des se adresează la femeie după sfaturi. Olesea este deschisă și mereu oferă ajutor și idei, celor care depun efort și muncă pentru a confecționa buchețele.
„Confecționez buchete pentru copii din dulciuri, ciocolate, marshmallow (bezea moale). Acum e în vogă și buchetul pentru bărbați. Sigur, că la ziua de naștere a unui bărbat nu mergi cu buchet de flori, dar un buchet cu bunătățurile potrivite (salam, pește, cașcaval, băuturi) e binevenit”.

Un buchet mic, îl confecționează în jur de o oră, iar cele mai mari îi necesită un pic mai mult timp, 5-6 ore. Acum este la etapa când dorește să bucure toată lumea din jurul ei, cu bunătățurile pe care le aranjează în buchet.


Articolul precedentSoroca se alătură Campaniei: Săptămâna Bolilor Netransmisibile / VIDEO
Articolul următorRezultatele sondajului: Tu cât de des schimbi locul de muncă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.