La revedere școală, bine ai venit vacanță! / VIDEO

0
644

După un an de studii, iată că a venit și sfârșitul anului școlar. Iar despre el am decis să vorbim cu elevii și profesorii de la gimnaziul “Grigore Vieru” din satul Vasilcău. După muncă au venit și rezultatele, iar notele mici sau mari au fost primite după străduința fiecăruia.

Și fiindcă vorba populară zice că nu există babă frumoasă și nici copil cuminte, ultima parte a zicalei are argumente din viață, și la această instituție de învățământ. Anul școlar a fost unul rodnic nu doar pentru școlari, ci și pentru administrația gimnaziului. De vacanță vor avea parte și pedagogii, iar pentru profesorul Grigore Ciobanu, care a predat jumătate de veac, acesta a fost ultimul an printre elevi. În trei luni de vacanță, elevii vor avea timp de odihnă, iar ghiozdanele vor aștepta răbdătoare în cui un nou început de an școlar.

 

Articolul precedentTabăra “La Dumbravă” va primi numai jumătate din numărul copiilor planificați, motivul este lipsa banilor / VIDEO
Articolul următorCare era jucăria ta preferată?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.