La podul Cosăuți-Yampil muncitorii lucrează zi și noapte, Ministra Lilia Dabija a inspectat locul / VIDEO

0
556

De vreo două săptămâni lucrările la podul Cosăuți-Yampil nu contenesc, afirmă localnicii. Zi și noapte muncitorii de pe partea ucraineană continuă construcția acestuia, după ce lucrările au fost stopate odată cu începerea războiului din Ucraina.

Astăzi a făcut o inspectare a locului de construcție a podului Cosăuți-Yampil, pe sectorul Republicii Moldova, Lilia Dabija, Ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, aflată cu o vizită de lucru în raionul Soroca. Aceasta a fost însoțită de Ion Babici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și Veaceslav Burlacu, reprezentantul Guvernului în teritoriu. Ministra ne-a spus optimistă că în doi ani, podul ar trebui să fie deja construit.

Amintim că în 2022, cu o săptămână până a începe războiul Rusiei asupra Ucrainei, am mers la Cosăuți să vedem cu ochii noștri cum se construiește podul peste Nistru.


Articolul precedentSoroceanul Petru Ceban, stabilit în Elveția, vernisează astăzi o expoziție de pictură la Chișinău
Articolul următorLIVE: Ce a discutat cu autoritățile din Soroca, Lilia Dabija, Ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale? / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.