La Oclanda tinerii vor face sport într-o sală renovată, iar la Șeptelici va fi rezolvată problema apei potabile / VIDEO

0
620

În curând, în Republica Moldova va începe efectiv realizarea în viață a Programului „Satul European”. Printre primăriile câștigătoare în acest Program sunt și primăria Oclanda, care va implementa proiectul „Renovarea sălii de sport din satul” și primăria Șeptelici, care va implementa proiectul „Aprovizionarea cu apă potabilă a locuitorilor satului Șeptelici”.

Despre impactul social al acestor proiecte, despre costurile lor, despre termenii de implementare și despre alte probleme și succese sociale am vorbit, în cadrul emisiunii „Observatorul” cu primarul satului Oclanda, Lidia Vacari și cu primarul satului Șeptelici, Victoria Andriuță.

Vizionare plăcută!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedent„Parada interimarilor” la Direcția Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Soroca
Articolul următorArderea deșeurilor și resturilor vegetale costă scump – de la 10.000 până la 40.000 de lei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.