Guvernul alocă 3,3 milioane de lei pentru înlăturarea pagubelor provocate de ploile din iulie

0
23

Guvernul a alocat 3,3 milioane de lei, din Fondul de intervenție al Guvernului, pentru înlăturarea consecințelor pagubelor provocate de ploile și rafalele de vânt din 25 iulie 2023. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, de membrii Comisiei pentru Situații Excepționale.

Potrivit CSE, din aceste mijloace financiare, 2,4 milioane de lei vor fi distribuite Primăriei comunei Sărata Galbenă, raionul Hâncești, pentru reparația capitală a acoperișului grădiniței din localitate.

Alte 197.000 de lei au fost alocate Primăriei satului Temeleuți, raionul Florești, pentru reconstrucția acoperișului deteriorat al galeriei gimnaziului, iar 660.000 de lei vor fi distribuite Primăriei satului Ciripcău, raionul Florești, pentru reconstrucția acoperișului deteriorat al cantinei gimnaziului.

Articolul precedentCea mai tânără fermieră din raionul Soroca, Lorena ”șefă” la ferma bunicilor / VIDEO
Articolul următorÎși știu locul! Ce număr de ordine au primit primele partide în buletinele de vot pentru alegeri la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.