Deputații Parlamentului Republicii Moldova – față în față cu consilierii și autoritățile raionale din Soroca / VIDEO

0
103

  Recent, la Soroca a avut loc o întâlnire de lucru, la care au participat deputații în Parlamentul Republicii Moldova, Elena Bodnarenco și Aliona Pilipețcaia, consilieri și autorități din raionul Soroca.

Cei prezenți au discutat despre problemele arzătoare cu care se confruntă raionul și republica, iar deputații au răspuns la întrebările celor prezenți. Despre oportunitatea acestor întâlniri am discutat în cadrul  emisiunii „W”, prezentată de jurnaliștii Victor Cobăsneanu și Vadim Șterbate.

Vizionare plăcută!

 

 

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA. 

Articolul precedentUltimul sunet la Liceul Teoretic “Alexandr Pușkin” din Soroca / VIDEO
Articolul următor„Pactul Verde European – Să trecem la Fapte!” / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.