Concurs: Achiziționare servicii de promovare și sporire a vizibilității Platformei CORES

0
13

 

Asociația Obștească „CASMED” este în căutarea unei companii/expert interesate de elaborarea și implementarea planului de  comunicare și vizibilitate pentru Platforma pentru Cooperare Regională în Sănătate (CORES) pentru anul 2021.

   În context

Începând cu 2019, Crucea Roșie din Elveția în parteneriat cu Asociația Obștească „CASMED” și Asociația Obștească „HOMECARE” implementează proiectul „Echitate în sănătate prin responsabilizare socială”, cu susținerea financiară a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare.

   Scopul general al proiectului este să contribuie la asigurarea cu servicii medicale de calitate cu o protecție financiară adecvată a populației Republicii Moldova prin dezvoltarea și aplicarea mecanismelor de responsabilizare socială.

   În cadrul proiectului a fost dezvoltată Platforma pentru Cooperare Regională în Sănătate (CORES), o uniune a organizațiilor societății civile, grupurilor de inițiativă, grupurilor de pacienți din regiunea de Nord, active în domeniul serviciilor de sănătate și sociale.

  Scopul Platformei CORES este de a consolida colaborarea și parteneriatul în domeniul sănătății și promovarea responsabilizării sociale în acest domeniu. Pentru perioada 2020-2023, Platforma CORES și-a propus următoarele direcții strategice: Participarea în procesele decizionale locale, regionale și naționale; Informarea și sensibilizarea opiniei publice cu privire la serviciile de sănătate; Consolidarea capacităților organizaționale ale membrilor CORES

 Sarcini și responsabilități

 Elaborarea planului de comunicare și vizibilitate pentru Platforma CORES pentru anul 2021, care nu va depăși 10 pagini (fără anexe).

Implementarea planului de comunicare al platformei CORES pe durata anului 2021.

Coordonarea activităților cu echipa proiectului.

Prezentarea rapoartelor lunare privind modul de realizare a planului de comunicare și vizibilitate a platformei CORES.

 Mai multe detalii despre sarcina propusă vedeți în Termeni-de-referință-Platforma-CORES.

 Termeni de realizare

 Sarcina va fi realizată în perioada 15 Februarie – 15 Decembrie 2021, cu posibilitate de extindere până în 2023.

 Condiții pentru participare la concurs

Experiență demonstrată în domeniul comunicării de minim 2 ani (prestarea serviciilor de comunicare și vizibilitate, organizare de evenimente publice, elaborarea conceptului de materiale informative, foto și video); Calitate în muncă, inițiativă și creativitate, inclusiv flexibilitate în a răspunde prompt nevoilor proiectului; Respectarea termenilor stabiliți pentru furnizarea livrabilelor; Cunoașterea limbilor română și rusă la un nivel adecvat de analiză și prezentare a materialelor solicitate.

 Dosarul de participare la concurs va include: Profilul /CV-ul aplicantului; CV-ul persoanei /lor responsabile de prestarea nemijlocită a serviciilor; Argumentarea oportunității selectării companiei/expertului; Oferta financiară elaborată în MDL, la cota TVA 0%, cu specificarea costurilor pentru fiecare livrabil/sarcină; O scrisoare de recomandare din partea a 2-3 instituții, companii private, organizații beneficiare.

 Termenul-limită de prezentare a ofertei: 30 ianuarie 2021, orele 18.00.

  Oferta se va expedia în formă scanată la adresa de email: casmed.SAccproject@gmail.com cu tema mesajului „Promovare Platforma CORES”.

 Dosarele incomplete nu vor fi evaluate. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

  Pentru informații suplimentare contactați: Livia Golovatîi, coordonator de proiect: tel. 069834207, email: casmed.SAccproject@gmail.com.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentEuro și dolarul continuă să crească
Articolul următorPentru patru primării din raionul Soroca apa potabilă și canalizarea nu vor mai fi o problemă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.