Şcoala Profesională din oraşul Soroca a desfăşurat concursul anual „Cel mai bun în meserie”. Recent a avut loc ceremonia de premiere a învingătorilor.
În cadrul concursului participanţii, elevii şcolii care studiază diverse meserii, trec prin câteva etape de evaluare: pretestarea – etapă în care sunt antrenaţi toţi elevii; etapa teoretică – în care ajung elevii cu cel mai mare punctaj la prima probă, conform baremului de apreciere; la final, concurenţii trec şi proba practică, în care trebuie să demonstreze competenţele profesionale învăţate în procesul de studiu. Învingători sunt desemnaţi concurenţii care acumulează la final cel mai mare punctaj.
Astfel, au trecut cu succes toate etapele concursului şi au obţinut cel mai mare punctaj în comparaţie cu colegii lor şi titlul de „Cel mai bun în meserie”:
Corina Samoil, specialitatea „Controlor produse alimentare”, gr. 11;
Adelina Cernatânschi , specialitatea „Controlor produse alimentare”, gr. 21;
Mariana Purici, specialitatea „Controlor produse alimentare”, gr. 31;
Mihail Doroş, specialitatea „Operator suport tehnic calculatoare”, gr. 12;
Grigore Nartea, specialitatea „Operator suport tehnic calculatoare”, gr. 22;
Rodion Paşcan, specialitatea „Operator la calculatoare”, gr. 32;
Lia Podubnaia, specialitatea „Bucătar”, gr 13;
Doina Sârghii, specialitatea „Bucătar”, gr. 13BC;
Cornel Starâş, , specialitatea „Bucătar”, gr. 23;
Ana Tofan, , specialitatea „Bucătar”, gr. 33;
Cristina Lupu, specialitatea „Cusătoreasă”, gr. 14;
Buţulca Cristina, , specialitatea „Cusătoreasă”, gr. 141
Mihaiela Samciuc, specialitatea „Frizer”, gr 15;
Marina Eşanu, specialitatea „Frizer”, gr. 142.