Centrul Comercial „Avangard” din Florești și-a premiat clienții / GALERIE FOTO

0
1867

Centrul Comercial „Avangard” din Florești a desfășurat tradiționala tombolă pentru clienții fideli. Startul acțiunii a fost dat acum câteva luni, astfel clienții au avut timp destul pentru a se înregistra la tombola cu premii. Condiția a fost una pe cât de simplă, pe atât de generoasă: pentru fiecare bon de casă în valoare de minim 1000 lei, s-a oferit un bilet de participare.

Astfel, cumpărătorii, pe lângă materialele de construcție, accesorii sau materiale de finisaj de care aveau nevoie, primeau și șansa de a câștiga cadouri de preț. Așa că recent, într-o atmosferă festivă, și la Florești a avut loc tombola. Câțiva copii aleși din public au extras, rând pe rând, biletele câștigătoare cu premii deosebite, cum ar fi cuptoare, televizoare, aspiratoare, frigidere și automobilul “Dacia”. La final, Lupii lui Calancea au susținut un concert de zile mari.

Foto: Ludmila Marjinean

* PUBLICITATE

Articolul precedentZiua Profesorului sărbătorită la Soroca / GALERIE FOTO
Articolul următorO lună și jumătate vom avea la dispoziție pentru a ne înregistra pe platforma compensații.gov.md
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.