CEC a decis: la 1 noiembrie la Dubna va fi ales primarul

0
77

 Comisia Electorală Centrală (CEC) a stability desfășurarea, pe 1 noiembrie curent, a alegerilor noi pentru funcția de primar în trei localități din ţară. Este vorba de satul Dubna, raionul Soroca, decomuna Chetriș din raionul Fălești și de comuna Piatra din raionul Orhei

Încetarea înainte de termen a mandatelor de primar, în toate cele trei cazuri, a survenit ca urmare a decesului acestora. Alegerile locale noi în cele trei unităţi administrativ-teritoriale se vor desfăşura  odată cu scrutinul prezidențial, anunţat  pentru data de 1 noiembrie 2020.

Articolul precedentEchipele sorocene au fost învinse în Cupa RM
Articolul următorUn laborator de fabricare a drogurilor, amenajat într-un apartament, deconspirat la Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.