Casa de cultură din satul Holoșnița are o nouă față – pentru aceasta au fost alocați 3.000.000 de lei

0
116

 Casa de cultură din satul Holoșnița are o vechime de circa 40 de ani, iar în ultima vreme acest edificiu era într-o stare jalnică.  Grație Programului „Satul european”, recent a fost finalizat Proiectul de renovare și modernizare a acestui obiect cultural.

Pentru schimbarea la față a Casei de cultură (sau unui adevărat Centru multifuncțional) din satul Holoșnița au fost alocați, din fondul FNDRL, circa 3.000.000 de lei. Acești bani au fost utilizați pentru reparația și renovarea clădirii, procurarea unui set de instrumente muzicale, set de haine naționale, mobilier și echipament tehnic de ultimă generație.

Astfel, Casa de Cultură din Holoșnița, este a 26-a instituție culturală modernizată prin Programul „Satul European”, din totalul celor 175 de proiecte finalizate. (Dan AOLEI)

Foto TVRMoldova

Articolul precedentUn tânăr beat din raionul Soroca a sunat la 112 și a spus că a ucis un om
Articolul următorRepublica Moldova a intrat, practic, sub cupola energetică a României
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.