Calea aerului spre/din Marea Britanie a fost redeschisă

0
49

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri și a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 08 ianuarie 2021, orele 00:00. 

În cadrul ședinței, membrii CNESP au aprobat reluarea, din 11 ianuarie 2021, a procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal, publice și private, conform modelelor aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Activitățile extrașcolare se vor desfășura în continuare de la distanță. Acestea vor putea fi organizate în incinta instituțiilor de învățământ începând cu 15 ianuarie 2021.

Se permite trecerea frontiere de stat de către străinii care sunt citați de instanțele de judecată/organele de drept din Republica Moldova precum și reprezentanții lor legali, dovedit prin documente confirmative în acest sens. Totodată, ei nu vor fi impuși să stea în regim de carantină. Lucru valabil și pentru străinii care călătoresc în scopul perfectării documentelor emise de instituțiile publice din Republica Moldova, dovedit prin documente confirmative, cum ar fi programări, invitații etc.

Membrii CNESP au decis ca în cazul minorilor de până la 14 ani, fișa epidemiologică și declarația pe propria răspundere la punctele de control vamal să fie completată și semnată de reprezentantul legal sau însoțitorul acestuia. (SURSA: Moldpres)

Articolul precedentRepublica Moldova – outsider (și) la capitolul „vaccinare împotriva Covid-19”
Articolul următorDin anul 2022, cetățenii moldoveni vor putea intra în UE doar după ce vor face o declarație de intenție
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.