Buletinul săptămânal de retrospectivă a evenimentelor din Soroca – „Observatorul” din 10 septembrie 2021 / VIDEO

0
198

Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: Cine este băiatul care schimbă jucăriile pe pix și caiet, și a ales școala în loc să mai meargă la grădiniță?; Ce-au mai descoperit arheologii în Cetatea Soroca?; Nina Panas a decis la pensie să-și schimbe profesia, iar de mai bine de doi ani este taximetristă; Un serial de ficțiune vine cu o poveste misterioasă din Soroca; Rata de vaccinare a angajaților din sistemul educațional al raionului Soroca este de 84 la sută și altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Buletinul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.