Azi trotuarele din Soroca se îndreptau spre… traumatologie / VIDEO NO COMMENT

0
1036

Astăzi de dimineață, majoritatea trotuarelor și drumurilor din municipiul Soroca arătau ca un patinoar fără de capăt. Deși pentru automobile s-a împrăștiat antiderapant abia după ora 7:00, pietonii se descurcau care și cum poate.

Și dacă pe locurile drepte cu greu te deplasai cumva, atunci pe porțiunile ce urmau a fi urcate sau coborâte, abia de puteau fi trecute fără a cădea jos. Cel puțin șapte persoane s-au adresat în primele ore ale zilei la Unitatea de Primiri Urgente din Soroca, cu traume primare acute, diverse fracturi și leziuni, inclusiv o femeie accidentată. 

Am adresat următoarele întrebări conducerii primăriei, la care așteptăm răspuns: Cine ar trebui să presoare antiderapant pe trotuare, ca oamenii să ajungă la serviciu, dar nu la traumatologie? Și dacă a fost făcut azi acest lucru, în ce perioade și pe care porțiuni?

ACTUALIZARE
După publicarea acestui articol, primăria a publicat un comunicat la subiect:

Secvența video no comment este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentConsumatorii de alcool și țigări vor putea fi vaccinați dacă …
Articolul următorDrumurile din raionul Soroca, afectate de polei, sunt practicabile
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.