Astăzi a început Școala securității pentru copii, unde participă echipe din Soroca, Drochia și Florești / GALERIE FOTO

0
580

Astăzi pe stadionul Liceului Teoretic “Constantin Stere” a început etapa regională a Școlii securității pentru copii cu genericul “Împreună reducem riscurile”. La competiție participă 9 echipe din Soroca, Drochia și Florești. Participanții au fost salutați de Mihail Borș, șef al DSE Soroca și Vasile Baș, directorul Liceului Teoretic “Constantin Stere”.

“Scopul concursului este creșterea nivelului de pregătire a populației în caz de situații excepționale, atragerea atenției publice asupra problemelor de prevenire și reducere a situațiilor de risc în rândul copiilor, promovarea unui stil de viață sănătos și familiarizarea acestora cu profesia de salvator” anunță organizatorii. Competiția are 6 probe, dintre care trei se desfășoară azi și trei mâine.

Școala securității pentru copii este organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI în colaborare, la nivel local cu Direcțiile Învățământ și Direcția Situații Excepționale Soroca.


Articolul precedentCurs valutar: astăzi euro scade cu doi bani, iar dolarul cu trei bani
Articolul următorPatru surori construiesc primul sat de „hobbiți”, cât de departe este de Soroca?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.