Astăzi, 11 decese și 551 cazuri de infectare, inclusiv 4 cazuri în raionul Soroca

0
180
Foto: pixabay.com

  După efectuarea a 2533 de teste, alte 551 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, inclusiv 4 cazuri în raionul Soroca. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 158.860. Menționăm că în prezent sunt 6.410 de cazuri active în R. Moldova.

 

Alte 11 de persoane au decedat în Republica Moldova, după ce au luptat cu Covid-19, informează Ministerul Sănătății, Muncii și protecției Sociale.

Deces 3414: Bărbat de 72 ani, din mun. Orhei. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 3415: Bărbat de 57 ani, din r-nul Ungheni. Internat la SR Ungheni. Comorbidități: anemie, infarct.

Deces 3416: Femeie de 83 ani, din r-nul Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3417: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3418: Femeie de 73 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Sf. Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 3419: Bărbat de 79 ani, din r-nul Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, sindrom hepato-renal.

Deces 3420: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 3421: Femeie de 75 ani, din mun.Chișinău. Internată la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3422: Bărbat de 70 ani, din R-nul Taraclia. Internat la SR Taraclia. Comorbidități: insunficiență cardiacă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3423: Bărbat de 81 ani, din r-nul Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: pancreatită cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 3424: MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a dlui Țezari Luchianov, în vârstă de 51 ani, care a activat timp de 31 de ani în funcția de felcer în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul. Apreciem dedicația, onestitatea, profesionalismul și grija față de pacienți, manifestată de-a lungul anilor. Dl Luchianov a fost transferat la data de 19 decembrie de la Spitalul Raional Cahul, la Institutul de Medicină Urgentă. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărația Sa.

Până la ziua de azi, 73 lucrători medicali au decedat din cauza infecției Covid-19.


Articolul precedentÎntr-o săptămână, s-au născut 12 copii – 5 fetițe și 7 băieței… Să creșteți mari!
Articolul următorSatul Bădiceni alături de alte 47 de localități se implică pentru a îmbunătăți serviciul de alimentație cu apă potabilă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.