Andriana Lisnic: „Mă strădui întotdeauna ca fiecare om să fie împăcat și mulțumit indiferent de caracterul lui”

0
6365

Andriana Lisnic, originară din Șoldănești, este mămica a patru copilași frumoși. Andriana, de șapte ani își dedică tot sufletul torturilor delicioase pe care le coace. Fiind după profesie specialist în domeniul biologie și chimie, din 2013 până în 2018 a lucrat la școală în calitate de profesor, iar după, s-a dus în concediu de maternitate cu primul său copil.

Ceea ce fac, este un hobby pentru mine. Din 2015, mi-am oferit tot timpul pentru a învăța despre ceea ce înseamnă – tortă. Nu am urmat nici-un fel de curs, doar am citit, privit și învățat de pe internet”, ne-a povestit Andriana Lisnic, patiseră.

Despre prima tortă își aduce aminte cu zâmbetul pe buze, căci l-a copt cu mare dragoste. Torta era foarte dulce, era pentru copilul ei. Îi place ceea ce face, soțul și copiii o susțin mult, chiar și cei care au gustat din dulciurile pregătite de femeie.

Eu, oamenii îi cunosc după tortă. Dacă este un om educat și cult, atunci cu siguranță și torta se primește foarte bună, dar dacă omul are careva trăsături negative, atunci torta la fel se primește, dar un pic mai greu, din acest motiv aș da mâinile în jos. Mă strădui întotdeauna ca fiecare om să fie împăcat și mulțumit indiferent de caracterul lui”, a mai adăugat Andriana.

Cel mai neordinar i s-a părut atunci când a copt turte pentru a confecționa tortă în formă de mașinuțe pentru copii, dar și în formă de cifre. Chiar de necesită timp și grijă, femeia pierdea din turtă, nu le arunca, se împărțea cu copilașii ei.

Cel mai mic copil al meu are 1 an și 9 luni, iar restul – 3 ani, 7 ani și 8 ani. Timpul meu este flexibil. Cum prind un pic de timp liber, mereu îl folosesc pentru a pregăti ceva gustos. Acum, împreună cu copiii gătim, îmi i-a aproximativ 2-3 zile pentru a coace și a aranja o tortă”, a mai povestit femeia.

Își amintește că într-o zi, uita-se despre o comandă. „M-am trezit cu clientul la poartă, a venit după tortă. Eu, atunci fiind mămică a doi copilași și nu patru ca în prezent, l-am pregătit în șase ore cu tot cu decor. Era un tort cu două etaje pentru un botez. Până la urmă, au rămas toți mulțumiți”.

Articolul precedentCoafeză de 48 de ani, a susținut bacalaureatul cu cea mai mare notă
Articolul următorVeste bună: Din luna octombrie am putea avea prețuri mult mai bune la gazele naturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.