Aleșii locali se pregătesc pentru ședință: Vezi ce subiecte vor fi supuse votului la ședința consiliului municipal

0
107

Membrii Comisiei buget, finanţe, dezvoltarea social-economică, asistenţă socială a Consiliului Municipal Soroca s-au întrunit în ședință. Aleșii poporului au lucrat asupra proiectelor de decizie, care urmează să fie propuse spre aprobale la ședința consiliului municipal din 25 septembrie. Aflați ce subiecte sunt pe agenda consilierilor din imaginile video de mai jos.

Transmisiunea LIVE este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”. Această transmisiune LIVE este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.