Aleșii locali se pregătesc pentru ședință: Vezi ce subiecte vor fi supuse votului la ședința consiliului municipal

0
108

Membrii Comisiei buget, finanţe, dezvoltarea social-economică, asistenţă socială a Consiliului Municipal Soroca s-au întrunit în ședință. Aleșii poporului au lucrat asupra proiectelor de decizie, care urmează să fie propuse spre aprobale la ședința consiliului municipal din 25 septembrie. Aflați ce subiecte sunt pe agenda consilierilor din imaginile video de mai jos.

Transmisiunea LIVE este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”. Această transmisiune LIVE este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentMarina Mînăscurtă: “Pandemia a lăsat o amprentă pe piața muncii”
Articolul următorCel mai mare număr de COVID-19 înregistrat în 24 de ore: 786, inclusiv la Soroca, unde este și un nou deces
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.