A pus un șervețel umed peste hainele din mașina de spălat

0
159

În medie, o persoană petrece aproximativ 4 ore pe săptămână pentru spălarea rufelor. Dar poți economisi mai mult timp, folosind un truc simplu, și care are nevoie doar de un șervețel umed. Dacă te-am făcut curioasă, află de ce spui un șervețel umed peste hainele din mașina de spălat.

Ca orice proprietar de animale de companie, mulți se luptă cu firele de păr rătăcite lăsate prin casă. Deși adorabile, căderea părului este o adevărată problemă, mai ales atunci când se pune pe haine.

Pune un șervețel umed peste hainele din mașina de spălat

Dar, am aflat de acest truc de curățenie de la Brightside.me. Pur și simplu, tot ce trebuie să faci este să adaugi un șervețel umed la un ciclu normal de spălare, iar acesta va atrage orice păr de la animalele de companie, murdărie sau scame de pe rufe în timp ce le speli, lăsând hainele cu un aspect mai curat fără a fi nevoie să scoți rola de scame. Practic, șervețelul umed acționează ca o foaie de uscător, dar pentru mașina de spălat. Șervețelele umede ajută la îndepărtarea scamei și a părului de pe haine.

Acestea acționează ca un absorbant care curăță bucățile mici de țesătură, blană și păr. Toate aceste particule ajung pe șervețelele umede și, ca urmare, hainele arată mult mai curat și nu trebuie să strânge singură toate aceste resturi de pe haine.

Rezultatul te va uimi, cu siguranță

Pentru a testa această metodă de curățare, poți încerca să speli, dacă ai, o husă neagră a scaunului de mașină pe care stau, de obicei, animlalele tale de companie câte ori plecați de acasă cu mașina. După ce bagi husa scaunului în mașina de spălat, adaugă un singur șervețel umed și rulează un ciclu normal. Îți mai spunem că poți folosi orice fel de șervețel umed pe care îl ai la îndemână, dar ține cont de faptul că un șervețel parfumat ar putea parfuma rufele cu acel miros. După ce încărcătura de rufe a fost terminată, scoți șervețelul și rezultatul te va uimi, cu siguranță, văzând cantitatea de păr care se lipește de el.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Consiliul Raional Soroca ignoră ziua de doliu național și nu a arborat în bernă Drapelul de Stat al Republicii Moldova
Articolul următorNu mai hrăni câinele doar cu boabe
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.