Intrigi la “palat”: Consilierii municipali ar putea să-l elibereze repetat din funcție pe directorul DGLC Adrian Rusu, care i-a atacat în judecată

0
748

La ședința extraordinară a consiliului municipal Soroca din 12 ianuarie 2023, două dintre subiecte vizează activitatea Direcției Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca. Aleșii locali urmează să ia act de cererea de chemare în judecată a administratorului Direcției Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca, Adrian Rusu și să propună respingerea cererii de chemare în judecată.

Totodată, în alt proiect de decizie, consilierilor municipali li se propune concedierea repetată a lui Adrian Rusu și împuternicirea primarului Lilia Pilipețchi pentru numirea unui interimar. amintim că la ședința din 27 mai 2022, consilierii au apreciat activitatea directorului Direcției Gospodăriei Locativ – Comunale, Adrian Rusu, cu calificativul „nesatisfăcător”, acesta fiind eliberat din funcție. La următoarea ședință și-au anulat decizia după notificarea Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Atunci când omul / gunoiul nu-i la locul lui…
Articolul următorDe astăzi, 10 ianuarie, la intrarea în Republica Moldova, refugiații vor achita din nou vinieta
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.