Un bărbat din Vasilcău ar fi încercat să mituiască polițiștii care l-au prins beat la volan / VIDEO

0
2148

100 de euro și 300 de lei au fost lăsați pe bancheta din față a automobilului de serviciu de către un șofer băut, pentru a-i determina pe polițiști să nu documenteze încălcarea. Acesta era suspectat că se afla în stare de ebrietate la volanul mașinii Honda cu care se deplasa prin orașul Fălești, noaptea trecută.

 Bărbatul de 31 de ani, locuitor al satului Vasilcău din raionul Soroca, a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul arătând o concentrație de 1,25 mg/l de vapori de alcool în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit că, conducătorul auto conducea mașina chiar dacă avea permisul de conducere anulat de către instanța de judecată în luna februarie anul acesta, după ce în octombrie 2021, la fel, a fost depistat beat la volanul unui vehicul.

 În timpul examinării cazului pentru conducerea autovehiculului fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate, contravenientul a lăsat în automobilul de serviciu mai multe bancnote. Mașina a fost transportată la parcarea specială, iar la fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Fălești pentru documentarea cazului.

 Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat fiind privat de dreptul de a conduce mijloace de transport și pentru corupere activă. 

IGP vine repetat cu mesajul: “Fiți integri și asumați-vă propriile acțiuni”.
SURSA: www.politia.md


Articolul precedentAstăzi la Soroca a fost marcată ziua profesională a bibliotecarului
Articolul următor(Și)Gazul ar putea să se scumpească, din luna iunie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.