10.210 lei – acest salariu este oferit unui medic specialist, de o instituție soroceană

0
600

Conform declarațiilor agenților economici, din data de 15 iunie, din cele 100 de locuri vacante incluse în TOP-100, inregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, este prezentă doar o instituție din raionul Soroca.

Este vorba despre Centrul pentru persoanele cu dezabilități, care angajează un medic specialist, căruia i se asigură un salariu lunar de 10.210 lei.

În acest TOP cele mai multe întreprinderi sunt din Chișinău, iar o SRL  din capitală oferă 40.000 de lei lunar pentru  poziția de inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție.  Sau, să zicem, întreprinderea SORFORJAR SRL din Florești oferă un salariu de 25.000 de lei pe lună unui agronom.

 

 

Articolul precedentSâmbătă seara cu Andrei Arhirii și hăsnășenenii lui / VIDEO
Articolul următorLucrătorii medicali din Soroca ne vorbesc de ce au ales medicina / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.