Victor PARASII – cel mai bun producător de vinuri de casă din raionul Soroca!

0
57

După degustarea mostrelor de vin, prezentate la concursul de amatori „Pentru cel mai bun vin de casă 2016”, comisia raională în domeniu a dat verdictul: soroceanul Victor Parasii este cel mai bun producător, atât de vin alb, cât şi de vin roşu.

Pentru această ispravă domnul Parasii a fost menţionat cu două Diplome de gradul I şi cu două premii a câte 200 lei. La categoria „Vinuri albe” Diploma de gradul II şi un premiu în mărime de 150 lei a revenit lui Ion Andronic din satul Racovăţ. Cu Diplomă de gradul III şi premiu bănesc de 100 lei a fost menţionat Nichifor Luca din satul Cureşniţa… La categoria „Vinuri roşii” Diplomele de gradul II şi III, precum şi premiile băneşti în sumă de 150 şi 100 lei au revenit aceluiaşi producător – Serghei Celac din oraşul Soroca.

Cu premii de 50 lei fiecare au fost răsplătiţi alţi participanţi la concurs, şi anume: Iurie Goncearuc (Soroca), Iurie Petric (Stoicani), Ion Răilean (Rădi Cereşnovăţ), Antip Ţarălungă (Rădi Cereşnovăţ), Vladimir Valuţa (Soroca), Mihail Moisei (Soroca), Ilie Leahu (Voloviţa), Serghei Doga (Soroca), Gheorghe Cebotari (Soroca), Constantin Purice (Soroca), Vladimir Melnic (Soroca), Feodosia Mihalcean (Soroca), Moisei Răilean (Soroca). Felicitări!

Dan Aolei

 

Articolul precedentÎntâmpină Anul Cocoșului cu Observatorul de Nord
Articolul următorSurpriză pentru pici de la pitici
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.