Vezi cum poți ajunge în Elveția cu doar 8000 de lei

0
141
LIFE.ro

40 de elevi care cuprind vârsta de 13 – 15 ani, din raioanele: Edineț, Ocnița, Florești, Fălești și Ștefan-Vodă, vor avea posibilitatea să participe la programul „Intercultural Exchange Moldova” în „Satul Copiilor” din Trogen (Elveţia), în perioada 27.09.22-11.10.22.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu suportul Fundaţiei pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveţia (PCF), anunţă concurs de selectare a 40 de adolescenți. Doritorii trebuie doar să completeze formularul: https://forms.gle/6kfsrCfHeLEZs3rG9, pentru a aplica la program și să cunoască limba engleză, pentru o comunicare eficientă.

Acest program le va oferi adolescenților următoarele:

* Activități de educație non-formală, împreună cu alți adolescenți din țările în care se implementează proiecte cu suportul Fundației pentru Copii „Pestalozzi”.
* Activități educaționale de transmitere a valorilor moral etice precum: toleranța, empatia și posibilitatea explorării stărilor de acceptare a diversității, indiferent de etnie, limba vorbită, cultură. Astfel vei învăța să interacționezi, să comunici, să lucrezi în echipă cu alți tineri de vârsta ta;
*Îți vei dezvolta propriile capacități, dezvoltându-ți abilitățile individuale de a fi lider/ă, implicându-te în diverse concursuri și activități interactive.
* Vei descoperi noi talente, astfel vei fi deschis către noi provocări.
* Pe lângă excursiile organizate vei beneficia de imagini memorabile, alături de cei mai activi și bravi adolescenți.
Criteriile de selecție pe care ar trebui să le posede un candidat ideal sunt:
– este născut(ă) în anul 2007, 2008 sau 2009;
– deține pașaport biometric valabil cel puțin până în luna aprilie 2023;
– este o fire deschisă și interesată de cultura altor popoare;
– este pregătit(ă) să împărtășească cunoștințele dobândite la întoarcere acasă (să organizeze o activitate de follow-up pentru colegii de școală, prieteni etc.);
– nivelul de cunoaștere a limbii engleze este satisfăcător (toate activitățile se vor desfășura în limba engleză);
– locuiește în una din regiunile: Edineț, Ocnița, Florești, Fălești, Ștefan-Vodă.
 Contribuția financiară a fiecărui participant: 8000lei (acoperă parțial cheltuielile de transport tur-retur Elveția-Moldova, mesele în timpul călătoriei, cazarea în hotel (o noapte în Budapesta și o noapte în Viena, excursiile).
Primăria municipiului Edineț anunță că persoanele selectate pentru a doua etapă a concursului vor fi invitate la interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.