Vezi cum poți ajunge în Elveția cu doar 8000 de lei

0
216
LIFE.ro

40 de elevi care cuprind vârsta de 13 – 15 ani, din raioanele: Edineț, Ocnița, Florești, Fălești și Ștefan-Vodă, vor avea posibilitatea să participe la programul “Intercultural Exchange Moldova” în “Satul Copiilor” din Trogen (Elveţia), în perioada 27.09.22-11.10.22.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu suportul Fundaţiei pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveţia (PCF), anunţă concurs de selectare a 40 de adolescenți. Doritorii trebuie doar să completeze formularul: https://forms.gle/6kfsrCfHeLEZs3rG9, pentru a aplica la program și să cunoască limba engleză, pentru o comunicare eficientă.

Acest program le va oferi adolescenților următoarele:

* Activități de educație non-formală, împreună cu alți adolescenți din țările în care se implementează proiecte cu suportul Fundației pentru Copii “Pestalozzi”.
* Activități educaționale de transmitere a valorilor moral etice precum: toleranța, empatia și posibilitatea explorării stărilor de acceptare a diversității, indiferent de etnie, limba vorbită, cultură. Astfel vei învăța să interacționezi, să comunici, să lucrezi în echipă cu alți tineri de vârsta ta;
*Îți vei dezvolta propriile capacități, dezvoltându-ți abilitățile individuale de a fi lider/ă, implicându-te în diverse concursuri și activități interactive.
* Vei descoperi noi talente, astfel vei fi deschis către noi provocări.
* Pe lângă excursiile organizate vei beneficia de imagini memorabile, alături de cei mai activi și bravi adolescenți.
Criteriile de selecție pe care ar trebui să le posede un candidat ideal sunt:
– este născut(ă) în anul 2007, 2008 sau 2009;
– deține pașaport biometric valabil cel puțin până în luna aprilie 2023;
– este o fire deschisă și interesată de cultura altor popoare;
– este pregătit(ă) să împărtășească cunoștințele dobândite la întoarcere acasă (să organizeze o activitate de follow-up pentru colegii de școală, prieteni etc.);
– nivelul de cunoaștere a limbii engleze este satisfăcător (toate activitățile se vor desfășura în limba engleză);
– locuiește în una din regiunile: Edineț, Ocnița, Florești, Fălești, Ștefan-Vodă.
 Contribuția financiară a fiecărui participant: 8000lei (acoperă parțial cheltuielile de transport tur-retur Elveția-Moldova, mesele în timpul călătoriei, cazarea în hotel (o noapte în Budapesta și o noapte în Viena, excursiile).
Primăria municipiului Edineț anunță că persoanele selectate pentru a doua etapă a concursului vor fi invitate la interviu.

Articolul precedentRăzboi după moarte: O femeie își acuză nepoata că și-a ucis tatăl
Articolul următorAflă cum poți să înveți să pictezi gratuit pe sticlă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.