Tinerii antreprenori pot beneficia de granturi, cu rambursare parțială

0
32

La 2 octombrie se va desfășura un seminar de informare privind oferirea granturilor IFAD IV (Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agricolă) pentru tinerii antreprenori sau potențiali antreprenori, la Colegiul Tehnic Agricol, începând cu ora 14.00.

În cadrul evenimentului, va fi acordată asistență tinerii afaceriști interesați de participarea la aplicarea produselor financiare, inclusiv granturi oferite în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (PRRECI) – IFAD VI. Participanții vor beneficia de suport la etapa de aplicare sau participare la program, inclusiv la pregătirea dosarului și formularului de aplicare.

Potrivit Camerei de Comerț și Industrie Soroca, acesta este al treilea seminar din cadrul programului organizat la Soroca.

De menționat că, Unitatea consolidată pentru Implementarea programelor IFAD a elaborat pentru tinerii antreprenori, un produs de suport financiar nerambursabil, ce constă în rambursarea parțială, în proporție de 40 la sută, a investițiilor aferente lanțurilor valorice susținute în cadrul Programelor IFAD.

Articolul precedentRenegatul Ghimpu și rătăcirile lui
Articolul următorSatul ca destinaţie turistică (FOTO/VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.