Studiul de fezabilitate pentru Construcția Stației de epurare a fost finalizat

0
88
 Compania Seureca urmează să prezinte primăriei Soroca, în câteva zile,  Studiul de fezabilitate.

 

În cadrul unei ședințe de lucru, la care au participat reprezentanți ai primăriei Soroca, Societății pe Acțiuni Regia Apă Canal Soroca și Companiei Seureca s-a discutat despre ultimele detalii cu privire la finalizarea acestui prim pas spre realizarea proiectului de anvergură, care va soluționa una din cele mai actuale probleme ale orașului, raionului și nu numai – construcția, la Soroca, a Stației de epurare. Cei prezenți la ședință au precizat, încă o dată, că Stația de epurare va fi construită acolo, unde s-a decis anterior – în Zona de odihnă a municipiului. Despre aceasta se scrie într-un Comunicat de presă, emis de primăria Soroca.

Altfel, construcția Stației de epurare ar putea rezolva și o altă problemă – reparația drumului de acces spre Zona de odihnă. Or, aceasta așteaptă, cel puțin, locuitorii municipiului și oaspeții care merg în zona de odihnă.

Articolul precedentVeste proastă pentru șoferii teribiliști – viteza limită pa strada Renașterii din Soroca va fi de 30 km/oră
Articolul următorForțarea notei, când este vorba de testarea bilunară a pedagogilor, ar putea avea efect invers
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.