Produsele „Mirka”, „DeVilbiss” și „Vika” au fost prezentate la Soroca

0
228

La 19 februarie, la Soroca a avut loc prezentarea produselor „Mirka” (Finlanda), lider inovator în industria auto la pregătirea suprafețelor pentru vopsire și polișării, a pistoalelor de vopsit marca „DeVilbiss” (Marea Britanie), precum și a vopselelor și grundurilor „Vika” (Rusia).
Evenimentul a avut loc la atelierul de servicii auto „Myriapod Group”, situat în regiunea Candeba (com. Volovița), ce oferă servicii de tinichigerie, vopsire, polișare, gazde fiind directorul Ion Mușenco și managerul Vasile Pîrlii. La prezentare au participat reprezentanții comerciali ai SRL „Numina”, dealer oficial al companiilor „Mirka”, „DeVilbiss” și „Vika” în R. Moldova, Mihail Sadovnicov, Roman Groșovan, Mihail Mocanu, expertul tehnic Sergiu Cibotari și șeful secției vânzări abrazive Igor Gușan. La prezentarea produselor au venit să afle lucruri noi și interesante 30 de mecanici de la atelierele de servicii auto din Soroca, Drochia, Florești și Bălți. Prezentarea a fost divizată în două etape, una teoretică în care s-a explicat tehnologia de utilizare, aplicare, precum și raportul financiar/calitate. Apoi a urmat partea practică cu un master-class din partea lui Sergiu Cibotari în folosirea utilajelor de șlefuit, polișarea suprafețelor de sticlă și polișarea automobilelor cu produsele „Mirka”, vopsirea suprafețelor metalice cu pistoale de vopsit marca „DeVilbiss” și grundurile „Vika”. Atât organizatorii, cât și participanții au menționat că sunt interesați într-o colaborare fructuoasă și pe viitor.

Dumitru Spinei, director al unui service auto specializat în vopsirea automobilelor, mun. Soroca:
„Aceasta este prima prezentare care se face la noi la Soroca și eu cred că este foarte util pentru oricare meșter. Cum am auzit de această prezentare, am acceptat să vin din prima. Una este când afli această informație de pe internet și alta când vin experții, iar ei îți pot răspunde și la întrebările care te interesează. Despre „Mirka” am mai auzit, se consideră un brand foarte bun și au de toate. Cu aceste produse poți face o investiție foarte bună, iar apoi îți scoți banii”.

Igor Gușan, șeful secției de abrazive și vopsea, SRL „Numina”:
„Sediul nostru este la Chișinău, dar avem și o filială mare la Bălți. Noi suntem dealeri oficial ai companiei finlandeze „Mirka”, care face aceste aparate de șlefuit și abrazive, la fel suntem dealeri oficiali ai companiei engleze „DeVilbiss”, care fac pistoale pentru vopsire și filtre pentru camerele de vopsit și mai suntem dealeri oficiali ai unei companii rusești de vopsele „Vika”, care au toată gama de vopsele, au și grunduri și tot ce este legat de lucrările de finisare la auto service-uri. Am hotărât să facem prezentarea la Soroca pentru ca să fim peste tot, nu doar în centrul Republicii Moldova. Cred că este bine pentru oamenii care lucrează în acest domeniu de aici din nord să vină cineva la ei, să le vorbească cum se poate de mărit viteza de lucru și de făcut lucrul mai calitativ”.

Vitalie Spoială, director al unui magazin de piese auto și al unui service auto, mun. Soroca:
„Mulți meșteri știu a lucra cum au învățat mai înainte, dar acum sunt tehnologii mai noi și cu ele te poți învăța a lucra mai repede și mai calitativ. Cu aceste produse câștigi în timp și economisești bani, iar lucrul pe care-l făceai cândva într-o săptămână, îl faci acum în două zile și mai calitativ decât anterior. Este bine că domeniul se dezvoltă și se fac astfel de instruiri. La noi marea majoritate a meșterilor nu se duc să învețe la cursuri speciale, dar se învață singuri, iar acum, dacă au venit acești specialiști, învățăm mai repede și mai repede intrăm în esența lucrului”.

Mihai Sadovnicov, reprezentant în regiunea nord a SRL „Numina”:
„Studiind piața din Republica Moldova am ajuns la concluzia că aceste produse îți economisesc mult timp, mulți bani și rămâi la o calitate înaltă. Produsele companiei „Mirka” vin în ajutor, dacă vorbim de vopsea ne ajută produsele „Vika”, iar dacă avem nevoie de pistoale pentru vopsea, atunci — „DeVilbiss”. Sunt mărci cunoscute în lume, dar în Republica Moldova nu sunt atât de demult. Noi primii i-am adus în țară, le-am făcut publicitate, seminare și prezentări pentru a aduce la cunoștință oamenilor cum se lucrează, prin ce metode și pași ca să poți ieși la un rezultat frumos și cât mai repede”.

*PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.