Produs de Soroca: SRL “TIRAS”

0
651

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului ”Produs de Soroca”, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc.

SRL “TIRAS”

Firma de producere a încălțămintei TIRAS a fost fondată la 27 mai 1987. Datorită produselor de calitate, care corespund nevoilor consumatorilor, brandul TIRAS devine notoriu, câștigând încrederea cumpărătorilor. În cei 32 de ani de activitate compania s-a poziționat ferm pe piața autohtonă, cu produse de înaltă calitate, confecționate din piele naturală și oferite într-o gamă vastă. În producerea încălțămintei se aplică integral tehnologia italiană, fapt ce garantează calitatea maximă. Designul și producerea încălțămintei cap-coadă are loc la fabrică, unde muncesc specialiști cu experiență, fiecare pereche fiind prelucrată minuțios atât manual, cât și utilizând utilaje performante. TIRAS mereu a ținut pasul cu vremurile, a evoluat și a tins să corespundă cerințelor și așteptărilor consumatorului, creând doar încălțăminte confortabilă, elegantă și de calitate. TIRAS – încălțămintea care te poartă!

Articolul precedent(Foto) Trei tone de alimente au fost donate pentru “Masa bucuriei”
Articolul următorProdus de Soroca: „John Pix” SRL 
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.