Produs de Soroca: ”BEVERA-NORD” SRL

0
392

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului ”Produs de Soroca”, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc.

”BEVERA-NORD” SRL

”Bevera-Nord” SRL este o fabrică de confecții din Soroca ce se dezvoltă îndrăzneț. Fondată în anul 2003, cu doar două cusătorese angajate la cusutul uniformelor și echipamentului de protecție, întreprinderea are astăzi zeci de angajați. Piesele vestimentare confecționate aici au fost prezentate pe podiumurile din mai multe capitale europene. În 2010, fabrica a câștigat licitația națională pentru confecționarea a 4500 de uniforme și aproximativ 3600 unități de îmbrăcăminte de iarnă pentru Armata Națională. Șute de copii poartă uniforme școlare marca Soroca.
În urma unei colaborări cu un designer străin, în 2013, a apărut propria colecție de haine a întreprinderii. Bluzele, rochiile, paltoanele pentru femei au fost expuse în cadrul expoziției „Fabricat în Moldova” , dar și la Botoșani.


Articolul precedentFapte văzute, auzite și trăite (XII)
Articolul următor(Foto) Trei tone de alimente au fost donate pentru “Masa bucuriei”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.