Produs de Soroca: SRL ”Al-Irina”

0
198

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului ”Produs de Soroca”, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc.

SRL ”Al-Irina”

Acum câțiva ani, la Soroca a fost fondată o afacere cu miros de pâine. Firma de producţie şi Comerţ “AL-IRINA” SRL este o afacere de familie, în care fiecare membru, dar și câțiva angajați au roluri bine determinate și își desfășoară activitatea sârguincios pentru prosperarea întreprinderii. În prezent, sortimentul de copturi, care include pâine, franzele, colaci şi patiserie, poate satisface toate gusturile consumatorilor soroceni. Întreprinderea este prezentă des la expoziții și evenimente publice desfășurate în Soroca, unde consumatorii se pot bucura de copturile gustoase și arătoase.
Pentru activitate reușită, întreprinderea ”Al-Irina” a fost decernată cu locul întâi la categoria “Cel mai bun antreprenor în sfera de producere — întreprinderi mici”, în cadrul concursului „Cel mai bun antreprenor al anului 2017” la Soroca, organizat de autoritățile raionului Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.