O nouă ieftinire a carburanţilor

0
128
sursa imaginii: www.pixabay.com
sursa imaginii: www.pixabay.com

Mai multe staţii PECO au afişat preţuri mai mici la carburanţi. Un litru de motorină costă în medie cu 55 de bani mai puţin, iar benzina – cu 25 de bani. Gazul lichefiat s-a ieftinit cu 10 bani. Ieftinirea vine la două săptămâni după ce petroliştii au scăzut preţurile la panou. Un litru de motorină costă 14,24 lei, comparativ cu 14,79 lei. Preţul pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95 este de 16,47 lei, comparativ cu 16,72 lei acum o zi. Gazul lichefiat costă 9,77 lei, în comparaţie cu 9,87 lei.

Din martie 2019, petroliştii stabilesc de sine stătător preţurile de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere, fără să depăşească rata de rentabilitate anuală de 10%. Ca urmare a unor majorări a preţurilor la carburanţi în luna ianuarie, autorităţile au anunţat că se va reveni la stabilirea de către ANRE a preţurilor plafon. După acest anunţ, au urmat câteva ieftiniri.

SURSA: TVRMoldova


Articolul precedentAzi și mâine se așteaptă înghețuri
Articolul următorMoldovenii fără serviciu, inclusiv cei reveniți de peste hotare, vor primi ajutor de șomaj
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.