La Consiliul raional s-a vorbit despre…dimensiunile de gen

0
45
    „Consolidarea capacităților autorităților publice raionale pentru a deveni sensibile la dimensiunile de gen” – aceasta a fost genericul unei mese rotunde, desfășurate în Sala de protocol a Consiliului raional Soroca.
   În fața celor prezenți, conducători și specialiști ai subdiviziunilor Consiliului raional și Aparatului președintelui raionului a vorbit doamna Tatiana Savca, lector superior la catedra Ştiinţe administrative a Academiei de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. Aceasta a reiterat importanța colaborării cu partenerii de dezvoltare în realizarea obiectivelor prioritare ale administrației publice și profesionalizarea personalului entităților publice din sectorul apărare și securitate în domeniul egalității de gen, prezentând principalele componente ale proiectului pe segmentul dat și a răspuns la întrebările celor prezenți.  asistenței la numeroase întrebări.
Conform unei surse de la Consiliul raional, evenimentul a fost organizat în contextul realizării activităților Proiectului de acordare a unui sprijin extins pentru consolidarea capacităților autorităților publice centrale și locale în integrarea perspectivei de gen „Funcționarii/funcționarele publici/publice și oficialii aleși pentru egalitatea de gen”, implementat de către Academia de Administrare Publică cu suportul UN Women, finanțat de Guvernul Suediei și Uniunea Europeană. (Foto: Consiliul raional Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.