La ce numere de telefon poți apela pentru a solicita intervenția drumarilor?

0
252
fotografie simbol

Pe parcursul acestei nopți, și pe drumurile din raionul Soroca, au avut loc lucrări de întreținere a șoselei. Totodată drumarii au efectuat acțiuni de patrulare și combatere a lunecușului. 

În total pe teritoriul republicii, în procesul tehnologic, au fost antrenate: 58 de utilaje speciale, peste 900 tone de material antiderapant, și peste 100 de muncitori rutieri.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117, informează asd.md.


Articolul precedentSTOP VOT pentru concursul foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2021”
Articolul următorGrupul vocal „Poenița” de la Gimnaziul din satul Voloave a ocupat locul I la Concursul de colinde și urături, organizat de Parlamentul RM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.