În această săptămână are loc Forumul Economic Regional Nord

0
109
Forumul Economic Regional Nord
Forumul Economic Regional Nord

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii și Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), organizează pe 30 noiembrie curent, la Edineț, Forumul Economic Regional Nord.

La eveniment va participa ministrul Economiei, Octavian Calmîc, președinți a zece raioane și primari din regiunea de Nord, investitori locali, întreprinderi active, producători și exportatori, finanțatori, asociații de business, precum și reprezentanți ai ODIMM, CCI, ADR Nord, ANSA, AIPA ș.a.

Evenimentul este dedicat dezvoltării și susținerii mediului de afaceri și potențialului investițional în regiune, susținerii antreprenorialului și investițiilor, consolidării dialogului cu autoritățile, promovării instrumentelor de finanțare și suport oferite întreprinderilor de către Instituțiile Statului și partenerii de dezvoltare.

De asemenea, organizatorii vor pune în discuție problemele cu care se confruntă investitorii și antreprenorii, vor asculta propuneri și vor aduce soluții și platforme pentru ameliorarea acestora.

Mai multe detalii aflați aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.