Gata cu interdicțiile. De la 1 iulie toată lumea merge la treabă

0
1143

  Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a decis să permită reluarea, începând cu data de 1 iulie 2020, a tuturor activităţilor economice, cu respectarea măsurilor generale de sănătate publică şi speciale stipulate.

Astfel, activităţile economice vor fi permise doar cu respectarea regulilor generale referitor la măsurile de prevenire a infecţiei COVID-19, precum şi Ghidul cu privire la măsurile de prevenire a infecţiei COVID – 19 la locul de muncă, scrie Moldpres.

Pe de altă parte, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a hotărât să admită organizarea întrunirilor în masă cu caracter unic, cu participarea unui număr mai mic de 50 de persoane, cu respectarea măsurilor de sănătate publică şi cu întocmirea obligatorie de către organizatori a listei de evidenţă epidemiologică a evenimentului, după modelul (nume, prenume, IDNP, număr de telefon, adresă email, adresă de domiciliu). Întrunirile nu pot fi organizate în adiacentul instituţiilor publice, de învăţământ, spitalelor sau altor locuri cu risc sporit de infecţie.

 sănătate, infecție, spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.