Gata cu interdicțiile. De la 1 iulie toată lumea merge la treabă

0
1144

  Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a decis să permită reluarea, începând cu data de 1 iulie 2020, a tuturor activităţilor economice, cu respectarea măsurilor generale de sănătate publică şi speciale stipulate.

Astfel, activităţile economice vor fi permise doar cu respectarea regulilor generale referitor la măsurile de prevenire a infecţiei COVID-19, precum şi Ghidul cu privire la măsurile de prevenire a infecţiei COVID – 19 la locul de muncă, scrie Moldpres.

Pe de altă parte, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a hotărât să admită organizarea întrunirilor în masă cu caracter unic, cu participarea unui număr mai mic de 50 de persoane, cu respectarea măsurilor de sănătate publică şi cu întocmirea obligatorie de către organizatori a listei de evidenţă epidemiologică a evenimentului, după modelul (nume, prenume, IDNP, număr de telefon, adresă email, adresă de domiciliu). Întrunirile nu pot fi organizate în adiacentul instituţiilor publice, de învăţământ, spitalelor sau altor locuri cu risc sporit de infecţie.

 sănătate, infecție, spital

Articolul precedentClaudia Ivanov: „Mi-i dragă viața și cel mai principal omenia și nu vreau să pierd niciun minut”.
Articolul următorVIDEO / Soroca: ținut cultural – Bine ați venit la Șolcani!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.